Col.lecció Tardor Hivern 2017-2018, Massana

NOVA COL.LECIÓ TARDOR – HIVERN

Ja està a la venta la nova col.leció tardor- hivern! Una col.leció molt variada, i amb moltes pinzellades d’elegància, estil i comoditat. I és que la nostra filosofia, sense cap mena de dubte, és que l’estil no és antònim de la comoditat. #BeComfy.

 

Així doncs, amb els pijames tardor-hivern de dona, podem trobar una gran varietat per tots els gustos i estils.

Nova col.lecció ‘autmn – winter’

  • Per a les més dolces; Colors clars i nudes que brinden un estil tendre i sensible. Amb teixits gustosos per estar còmodes aquelles tardes d’hivern a casa. Si ets de les que t’encanten els pijames càlids, aquests t’encantaran!

  • També, a la nova col.lecció tenim per a vosaltres; per a les més esbojarrades. Pijames divertits, amb orelletes de conill a la caputxa molt originals per protegir-se del fred. O pijames reversibles per decidir cada dia de quina cara el vols. Ratlles? Puntets? Tu esculls!

  • I per la dona sexy. Una camisola d’allò més femenina i sensual, sense deixar de banda la comoditat del tacte sedós. I per completar el look, la bata a conjunt. Sense cap mena de dubte la millor aposta per sentir-se atractiva a casa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I és que amb la nova col.lecció de Massana els nostres dissenyadors s’han inspirat amb tots els estils de dona. Per a les més elegants, per les més còmodes, senzilles i també, per les atrevides.

 

I tu, amb quin #homewear et defineixes? El pijama diu molt de tu. Així doncs, no descuidis mai la teva imatge, la teva personalitat, a casa. Estar còmode i sentir-se bé amb Massana no és difícil. Escull el teu look perfecte, pijama i bata? o potser, una delicada camisola amb la seva bata a conjunt.

Be Massana, be comfy.

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta