Consells, Massana

I LOVE MAMA

Idees de regals que li robaran el cor

Sabem que de mare no n’hi ha més que una i per a cadascun de nosaltres la nostra és la millor. El seu somriure, els macarrons, els detalls més inesperats, les seves abraçades plenes d’energia, els seus savis consells i les seves incomptables qualitats fan que una mare sigui especial. Per això es mereix un bonic detall i un gran petó acompanyat d’un: feliç dia mare!

Si busques regals per a ella i vols encertar segur, llegeix el nostre post i escull una de les nostres propostes 😉

1. Omple-la de flors

Les flors són encert segur. Son maques i oloren de meravella. Si saps quines són les seves preferides ves a per elles i si no, deixa’t aconsellar per professionals, de ben segur que et prepararan un ram que la deixarà amb la boca oberta.

Regala flors

2. Cap de setmana especial

Escapa’t amb ella tot el cap de setmana. Emporta-te-la per Europa o busca algun raconet especial prop de casa. Sortiu a passejar, a sopar, aneu de compres, cuina amb ella i gaudeix de la seva companyia. De ben segur que li encanta que l’hi dediquis una mica del teu temps.

Regala un cap de setmana

3. Pijama amb molt d’amor

Dormir bé és bàsic per tenir un estil de vida saludable. Si vols cuidar a la teva mare regala-li un bon pijama per estar sempre d’allò més còmode en els seus moments de descans. Entra a www.massana.es i troba el pijama perfecte per a ella!

regala un pijama massana

4. Vestit per triomfar

Si tens una mare presumida, un vestit és el regal perfecte. Fes un cop d’ull a la nostra web i escull el vestit ideal 😉

Regala -li un vestis

5. Culturitza’t amb ella

Regala-li aquelles estrades de teatre que tats desitja, aneu a un concert junts o organitza una tarda de cinema i crispetes.

culturitzat amb ella

6. Samarretes amb encant

Busca una samarreta perfecte per a ella, amb l’arribada del bon temps segur que la podrà lluir ben aviat. Si vols trobar algunes idees de samarretes fresques, agradables i de qualitat entra a la nostra web.

Samarretes massana per regalar

7. Una joia per a una altre joia

Una mare brilla per si mateixa i si a sobre li regales un preciós anell, un braçalet amb missatge, o un bonic collaret, encara estarà més esplèndida.

Regala joies   I tú?  ¿Què li regales a la mare?

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta