Botiga online, Col.lecció Tardor Hivern 2017-2018

Pijames de moda

Per a descansar còmodament i no perdre l’estil, necessites un dels pijames de moda.

Sense cap mena de dubte, una de les tendències que trepitja fort són els colors pastels.

Un dels nostres pijames estrella, és el pijama de xenilla en color rosa pal i blanc. En aquest look podem veure diverses tendències que combinen a la perfecció i amb harmonia entre elles. Colors pastels, les ratlles marineres atemporals, l’última moda amb mànigues amb volants, i per últim i no menys important, un teixit d’allò més gustos.

Sense cap mena de dubte un dels altres pijames amb més bona acollida està sent aquest conjunt amb caçadora oberta. Teixit polar per les més fredoliques, i amb una composició de quadres amb tonalitats, per descomptat, pastels. És perfecte per estar còmoda i sempre amb bona presència per casa. A més, la caçadora es pot utilitzar tant com part del pijama, així com, de bata amb una camiseta a sota.

 

Una de les altres tendències que trepitja ben fort són els estampats. Els pijames estampats són sempre més alegres que els llisos, i per això, hem apostat per dibuixos divertits per donar un toc més romàntic i graciós.

Un exemple clar seria aquest pijama amb els ‘mussols romàntics’. Compost per una camiseta negra clapejada i detalls en color rosa fluor i una aplicació de gassa amb l’estampació dels ninos. Per donar un toc més ‘streetstyle‘ el combinem amb un pantaló llis llarg gris. Has d’anar a buscar sal al veí? Sense cap mena de problema! Vas perfecte!

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta