Consells, Massana, Moda

Que no faltin al teu armari

Poc a poc va arribant el fred i toca renovar l’armari. En ocasions és difícil decidir en quines peces val la pena invertir els diners, però a Massana ho tenim clar. Tenim una teoria, si tens les cinc peces imprescindibles podràs crear una infinitat de looks que et permetran anar perfecte en tot moment. I estàs de sort, perquè les tenim totes disponibles a la nostra e-shop.

1. Samarreta oversize

Sense dubte un must. És perfecte per crear un look casual amb texans i sabates esportives o bé per portar amb una faldilla i unes bones sabates de taló. A més a més, també et pot servir com a jersei durant l’entretemps.

camiseta-mujer-con-colgante-e662223

2. Vestit negre

Tothom sap que un vestit negre és el millor amic de qualsevol dona. Sempre estaràs perfecta amb ell. De nit, de dia, plana o amb talons; sigui com sigui serà la peça que et salvarà durant aquells dies que no et sents massa creativa davant l’armari.

vestido-mujer-sin-mangas-e667219

3. Jersei

El bàsic dels bàsics al hivern. És una peça versàtil, calenteta i d’allò més còmode que queda bé amb tot. Quan trobis el teu jersei perfecte no te’l voldràs treure ni per dormir.

jersey-mujer-tricot-jaspeado-e662218

4. Pantaló negre

Mai, mai, mai et cansaràs d’una pantaló negre. Així que més val invertir en un d’ells ja que li trauràs molt de partit. Amb ell podràs anar tant elegant com casual. Tu decideixes com portar- lo i amb què combinar-lo 😉

legging-mujer-lycra-e663224

5. Abric acotxat

Al teu armari no hi pot faltar un abric ben calentet per als dies de fred i pluja. Nosaltres ens hem enamorat del abric-caçadora de la nostra nova col·lecció, estem desitjant que arribi el fred per estrenar-lo. Fes-te amb el teu ja!

cazadora-mujer-cremallera-e662234
Nosaltres ja t’hem explicat el secret dels nostres 5 imprescindibles, quins són els teus?

 

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta