Col·lecció Dona Primavera / Estiu 2015 Homewear, Col·leccions, Consells

Preparem junts la maleta? No t’oblidis del pijama!

Comença l’època de les vacances. Juny, juliol i agost, sense cap mena de dubte, els mesos estrella de bon temps, i de les esperades vacances!
Així doncs, us donem diversos consells per preparar la maleta de forma més àgil, còmode i factible possible. Res d’agafar tot l’armari, i com sigui, col·locar-ho dins la maleta.
Anem a ser pràctics!

1 setmana de vacances?

Som-hi!

  • 4 peces d’arreglar

L’opció més senzilla, són 4 vestits. Ocupen menys a la maleta i amb tan sols un vestit ja tens un look perfecte per una nit de passeig turístic. T’ensenyem 4 vestits perfectes, que segur que t’encantaran.

 

  • 6 conjunts streetstyle

Conjunts que pots combinar entre ells, per així aprofitar al màxim cada peça. Un pantaló bàsic és perfecte per combinar amb diverses samarretes, presumint de looks totalment diferents.
Us donem varius exemples còmodes i elegants.

 

  • 1 jaqueta tot terreny

Si!, amb tan sols una jaqueta bàsica pots complementar tots els looks. La millor opció una jaqueta que no s’arrugui i ocupi molt poc. Sempre en la bossa de mà, perquè a l’estiu, mai se sap; els aires condicionats, o la brisa de la nit poden ser els teus majors enemics.
La nostra opció preferida és una jaqueta negra, un tot terreny!

  • No t’oblidis del pijama!

Pijama o camisola, però no t’oblidis. Un pijama elegant, sexy, però sense perdre la comoditat. Un pijama amb el qual estiguis perfecte per un sopar al balcó de l’apartament, o amb el que puguis baixar a recepció sense cap mena de problema. Pijama que no perden la feminitat ni la bona presencia.

Sabates, necesser i Massana et desitja felices vacances!

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta