Botiga online, Col·leccions, Consells, Massana, MASSANA NEWS

Per a ells, els herois del món real

Tots ens quedem bocabadats veient als herois de les pel·lícules. Ben plantats, atents, forts, capaços de transformar una cara trista en un gran somriure i sempre amb una solució per a qualsevol problema. Nos us sonen totes aquestes cualitats? Tot i que no en siguem conscients, tots tenim un heroi a casa, el nostre pare.

Els pares són els herois de la vida real, els que ens cuides, ens escolten i els que saben sempre quines paraules dir-nos per treure’ns un somriure. Tot i que cada dia els hauríem d’agrair el que fan per nosaltres, hi ha un dia a l’any dedicat exclusivament a ells i per això us proposem 5 regals dignes d’un heroi de carn i ossos.
  1. Els herois també dormen, per això és bàsic que tinguin un pijama que els permeti descansar i dormir plàcidament.

 

Pijama Home

Pijama Home

  2. Convida’l a sopar. El dia del pare sempre és una bona excusa per portar al teu progenitor al seu restaurant preferit o descobrir-li un lloc nou. Si ets dels que prefereix fer les celebracions a casa, posa fil a l’agulla i cuina una bona vianda. Un heroi sempre està més feliç amb la panxa plena.

 

Massana et recomana un sopar sorpresa

Massana et recomana un sopar sorpresa

3. Els pares es mouen com un peix a l’aigua tant al mar com a la piscina, i què millor que regalar-li un super banyador per que gaudeixi de les capbussades estiuenques.

 

Banyador  Massana

Banyador Massana

  1. Sorprèn-lo amb un regal DIY. Fabrica el teu propi àlbum de records, construeix un petit objecte per a ell, deixa volar al teva imaginació i pinta-li un bonic quadre o bé estampa-li una samarreta amb un missatge d’allò més maco.

 

fes-li una regal fet per tu

fes-li un regal fet per tú

  1. Si vols triomfar, regala-li un fresc i còmode polo. De ben segur que li encantarà i segur que el porta ben orgullós quan arribi el bon temps.

 

Polo Massana còmode, fresc i elegant

Polo Massana còmode, fresc i elegant

Amb quin regal et quedes? Entra a massana.es per trobar moltes altres peces per a regalar al teu pare en un dia tant especial.
Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta