Botiga online, Col.lecció Primavera-Estiu 2018, Massana, Moda

Col.lecció Spring – Summer’18

Encara no coneixes la nova col·lecció Primavera-Estiu’18? Directa a visitar la nostra web! Color, comoditat i elegància connectada directament amb les últimes tendències.
I és que cada any, quan es dissenya tota la col·lecció, el nostre equip dedica la seva creativitat a dissenyar peces modernes, de tendència i amb el nostre segell més característic; color, elegància i estampats.

Col·lecció Interior

Comoditat? Aquest és el teu pijama ideal! De tirants per anar fresqueta, amb botons a l’escot per fer-ho més femení. I amb simulació de doble brusa amb blanc per donar el toc d’elegància. I per descomptat, el color, d’allò més trendy.

Sensual?

Aquesta camisola t’enamorarà. Estampat elegant, amb detalls de punta, i un teixit molt femení. A més, trobaràs a la nostra web el conjunt perfecte; la bata estiuenca llencera, amb mànigues tres quarts i ajustable a la cintura. Un look ideal per estar per casa, sense perdre elegància.

 

Col·lecció exterior

Els estampats venen trepitjant fort!
Vestits curtet, de tirants amb obertura a l’esquena. L’estampat és original i molt combinable. Jaqueta negra, sandàlies negres i a lluir-se! O texana i espardenyes, i si ets més atrevida, combina-ho amb botins i barret i tindràs un look 10.

I per descomptat, a la nostra col·lecció pots trobar bàsics perfectes com aquesta samarreta. Samarreta blanca de punt, amb frases i detalls amb lluentons daurats. Un bàsic híper necessari en el vostre armari! Amb texans, malles, faldilles, més streetstyle i combinat amb un taló i faldilla negre per aconseguir un look més elegant.

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta