Col.lecció Tardor Hivern 2017-2018, Col·leccions, Massana, MASSANA NEWS

Homewear igual per mames i filles

Homewear igual per mares i filles

Sí, hem dissenyat junt amb la important influencer Mummiella, un pijama i una bata (homewear) a conjunt mares i filles. Ens vàrem posar en contacte amb la Mummiella, i després d’una reunió, vàrem veure junts el camí clar. Ella volia dissenyar una mini col·lecció homewear per vestir igual que la seva filla. Està clar que cada vegada el mercat és més complet quant a looks de carrer per vestir a conjunt amb els fills, però hi ha un nínxol en la moda homewear.

Rosa? El color per excel·lència de la majoria de les nenes. I un color, que per descomptat, mai passa de moda. Rosa i blanc es relacionen directament amb un sentiment de calma, pau i tranquil·litat. Així doncs, teníem ben clar la tonalitat!

Mummiella tenia una directriu molt marcada, volia que en alguna part del pijama o bata, hi hagués una imatge del peluix de la seva filla, un conillet en els dos pijames. Ja que no ens enganyarem, els peluixos i els teixits gustosos passen de generació a generació. Mai un és massa gran per aquestes coses.

I l’esquena? Buida? Mai! Ens va encantar la idea de pensar en una esquena dels pijames ideals per fer-nos fotos d’allò més divertides amb les nostres filles. ‘me‘ a la mare, ‘Mini me‘ a la petita de la casa. Un joc de paraules perfectes per aquesta petita col·lecció.

Així doncs, seguint el mateix camí, la bata també havia de tenir un toc càlid i divertit. Unes orelletes de conill per jugar amb elles i donar un toc original i simpàtic.

No podem estar més contents d’aquesta aventura! I és que ens va encantar el resultat de la col·lecció gràcies a la col·laboració amb MummiellaInfluencer, professional, guapa i d’allò més simpàtica!

I recorda, és una col·lecció limitada i exclusiva online. Així que corre!

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta