No podeu fer una nova comanda des del vostre país: US

CANVIS I DEVOLUCIONS

 • Puc realitzar un canvi?
 • Si necessites un canvi de talla posa't en contacte amb el servei d'atenció al client o envia'ns un email a shop@massana.es i ho gestionarem tot. En cas de no disposar de la talla sol·licitada, es procedirà a fer-te el reemborsament corresponent.
 • Puc realitzar una devolució?
 • Pots sol·licitar la devolució dels productes que desitgis des del panell de control a "El meu compte" o bé enviant un correu electrònic a shop@massana.es. Després de l'autorització de Massana*, enviarem el transport a la teva adreça d'enviament sense cost algun per a recollir el paquet.

  *Consulta les condicions de devolucions més a baix.

 • Quin termini hi ha per realitzar una devolució?
 • Tens fins a 15 dies per a fer la teva devolució, comptant des del dia en què l'agència de transports va realitzar el lliurament.
 • Condicions de devolucions
 • Els productes poden retornar-se quan:

  - No vagi bé la peça.

  - La talla no sigui correcta.

  - No agradi el producte.

  - La peça sigui defectuosa.

  Els productes hauran de retornar-se en perfectes condicions amb les etiquetes i l'embalatge corresponent (caixes, bosses, etc.) de la mateixa manera en què es reben.

  No es podrà exercir el dret de devolució quan existeixin indicis clars que els productes s'han usat de forma perllongada (més d'uns minuts). No s'acceptaran devolucions de llenceria que hagi estat provada. És obligatori retornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat per a la seva venda posterior (sense imperfectes, tares o taques causades pel client) i juntament amb el seu(s) accessori(s) corresponent(s).

  No es podrà acceptar cap paquet que manqui d'algun dels elements d'identificació del remitent (nom, cognoms, adreça, número de comanda). La devolució dels productes o serveis sol·licitats donarà lloc al reemborsament de la totalitat de les quantitats abonades pel client.

  Aquestes quantitats s'ingressaran al banc del client en un termini màxim de 15 dies a partir de l'exercici del dret de devolució.

  En tots els casos, s'enviarà un correu electrònic al client informant-li del reemborsament.

  No s'acceptaran enviaments contra reemborsament.

  De conformitat amb la legislació bancària, no es podran efectuar reemborsaments en targetes de crèdit la data de caducitat de les quals hagi vençut. En aquest cas, Massana es reserva el dret de sol·licitar al client totes les dades necessàries per efectuar el reemborsament corresponent.

  Si el client ha utilitzat vals de compra aquests seran retornats al seu compte de Massana.es.