COM COMPRAR

 • Com navego per la botiga i trobo aquelles peces que busco?
 • Disposes de diverses opcions de navegació a la botiga online:

  - Mitjançant el menú de categories que trobaràs a la part superior del lloc web.

  - Si ja tens clar el que vols pots usar el cercador de la part superior del lloc web introduint els termes que defineixin la peça que cerques, per exemple: pijama vermell.

  - Clicant directament en els destacats de la portada o els productes populars i més venuts que et portaran directament a la fitxa de cada peça.

 • ¿Com compro a massana.es?
 • Accedeix als nostres articles de Home, Dona, Nens i Sport mitjançant el menú superior i troba el que estaves buscant.

  Si ja tens clar el que vols comprar o has vist una peça que t'agrada en els catàlegs, pots utilitzar el cercador de la zona superior de la web per trobar ràpidament aquest producte, accedir a la seva fitxa i afegir-lo a la teva cistella per realitzar la comanda. També pots seguir comprant articles i realitzar la comanda més endavant.

  Una vegada tinguis les teves peces preferides a la teva cistella, fes clic a "Passar per caixa" per a realitzar la comanda. No esperis molt ja que els articles amb molta demanda poden esgotar-se malgrat tenir-los a la teva cistella.

  Selecciona el teu compte o fes-te usuari de Massana si ets nou client, tria la forma de pagament que prefereixis i llest, quan el pagament s'hagi verificat tindràs les teves peces preferides en un termini de 3 a 5 dies!

  Revisa el teu compte de correu en el qual rebràs un email de confirmació amb els detalls de la teva compra. Segueix l'estat de la teva comanda a través del nostre web i pregunta'ns si tens qualsevol dubte.