Consells

10 TRUCS PER FER LA MALETA PERFECTE

Alguns ja esteu de vacances i d’altres ho estareu dintre de ben poquet, però de ben segur que tots ja sabeu on passareu els vostres dies de relax. Tot i que anar de vacances sempre ens fa molta il·lusió, quan arriba el moment de fer la maleta a la majoria en entra el pànic. Quina roba m’emporto? Quants “per si de cas” poso a la maleta? Cóm ho porto tot sense sobrepassar el pes màxim? Per què la maleta més gran del mercat sempre em queda petita? En aquest post us donarem petits i senzills trucs perquè el moment maleta sigui més fàcil.

1. Fes una llista amb tot el que et vols emportar. Comença per allò que sigui imprescindible i evita portar productes molt grans que et puguis comprar al teu destí, com per exemple xampú o crema del cos.

2. No dobleguis la teva roba, enrotlla-la! Ja veuràs com d’aquesta forma t’hi caben moltes coses més.

3. Porta el teu necesser ben protegit. Posa els teus productes de bellesa dins de bosses de plàstic o posa cinta aïllant al voltant dels taps dels teus xampús.

4. Per si les mosques, sigues previsor i porta una muda a la teva bossa de mà. Mai saps què pot passar durant el trajecte.

5. Una de les grans preguntes quan fem la maleta és: Com escullo quina roba haig de portar? Emporta’t el que més et posis i escull peces versàtils que siguin combinables entre sí.

6. Sempre, Sempre, Sempre posa unes sabates esportives a la teva maleta. Són les sabates ideals per a fer llargues caminades, passeigs per la ciutat o excursions d’aventura.

7. Fes la teva pròpia farmaciola de viatge amb medicaments bàsics i materials de primers auxilis. No en tots els països és fàcil accedir a medicaments, per això sempre és millor portar-los de casa.

8. En comptes de tenir les sabates tirades per la maleta, col·loca-les en bosses individuals. D’aquesta manera ocuparan menys espai i evitaràs embrutar la teva roba.

9. Porta posada la roba que més pesi. Com que no la pots portar tota a sobre, col·loca les peces més pesades a sota de tot de la maleta. I si portes cinturons, no els enrotllis, col·loca’ls estirats per estalviar espai.

10. Si tens alguna funda d’ulleres buida, aprofita-la per col·locar dins els carregadors i els endolls. D’aquesta manera no els perdràs per la maleta.   Y tu, ¿Quin altre consell afegiries?

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta