Massana, Viatges

10 PLATGES ESPANYOLES DE SOMNI

Si estàs pensant en fer alguna escapada a la platja aquests estiu, aquestes 10 platges t’enamoraran. Prepara el teu beach look i aventura’t pels paisatges més paradisíacs d’Espanya. T’animes?

  1. CALA MENUDA (Tossa de Mar, Girona) Petita, coqueta i amb molt d’encant.
  2. CALO DES MORO (Mallorca) Tot i que aquest sorral rocós s’omple a l’estiu, val la pena passar-hi, banyar-se i relaxar-se.
  3. PLATJA DE CAVALLERIA (Menorca) Al més pur estil Mediterrani aquesta platja d’aigues cristal·lines t’enamorarà a primera vista.
  4. PLATJA PAPAGAYO (Lancelot) Per a molts la millor platja de Lancelot per la seva combinació de blau intens i el marró volcànic del paisatge que l’envolta.
  5. PLATJA DE CANELAS (Sanxenxo, Pontevedra) Un petit paradís del nord digne d’admirar.
  6. CALA FORNELLS (Mallorca) Aquesta espectacular platja ho té tot: aigües cristal·lines, sorra blanca i vegetació.
  7. CALA D’HORT (Eivissa) Una de les platges més pintoresques de l’illa blanca.
  8. PLATJA VIRGEN DEL MAR (Santander) Naturalesa al poder! La platja perfecte si està buscant un moment de tranquil·litat.
  9. CALA SALADA (Eivissa) Considerada una de les millors platges d’Eivissa. Les seves aigües transparents i el seu paisatge salvatge et robaran el cor.
  10. PLATJA DE KARRASPIO (Mendexa, Bizkaia) Platja semi urbana de sorra fina i daurada.

Si vols conèixer més platges de somni no et perdis aquest article de Condé Nast Traveler: Las 50 mejores playas de España Quina és la teva preferida?

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta