Consells, Massana

Trucs senzills per mantenir la roba com el primer dia

A tots ens agrada comprar roba, i sobretot estrenar-la. La sensació de trencar l’etiqueta i posar-te una peça per primera vegada és estupenda. Però desgraciadament, després de rentar-la, la roba mai torna a ser tant agradable i gustosa com el primer dia. Els colors s’apaguen, els teixits s’endureixen i la suavitat va desapareixent poc a poc. Si vols que la teva roba torni a ser tant perfecte com el primer dia, atents a aquest fàcils i útils consells d’estar per casa.

 

ILUMINA LA TEVA ROBA

Si vols que la teva roba sigui tant blanca com el primer dia, dilueix una culleradeta de bicarbonat en un got d’aigua i després tira-la sobre la roba abans d’encendre la rentadora.

¡BYE BYE OLORS!

Si després de rentar la teva roba notes que segueix tenint una lleugera olor a suor no et preocupis, tenim la solució. Posa mig got de vinagre barrejat amb mig got d’aigua i posa la mescla dins d’un polvoritzador. Mulla bé les zones amb olor d’aquest líquid i deixa que reposi uns 10 minuts, llavors renta la teva peça a la rentadora. Un altre ingredient natural perfecte per neutralitzar les males olors és el suc de llimona. Barreja el suc d’una llimona amb la mateixa quantitat d’aigua i després, amb l’ajuda d’un drap o una esponja, aplica’l a les zones on vols eliminar l’olor. Deixa que actuï 10 minutets i… a la rentadora!

DIGUES ADÉU A LES TAQUES

Taca d’oli

T’has tacat la teva samarreta preferida d’oli i per molt que ho intentes no aconsegueixes treure la taca? Don’t panic, aplica pols de talc sobre la taca i deixa que actuï durant tot un dia, després renta-la a la rentadora i adéu a la taca!

Xiclet

Si has tingut la mala sort de asseure’t sobre d’un xiclet i no aconsegueixes desenganxar-lo, nosaltres tenim la solució. Posa la peça de roba al congelador i quan el xiclet estigui totalment congelat el podràs desenganxar en un tres i no res. Una altre de les solucions es aplicar una mica de gasolina sobre el xiclet i així el podràs retirar sense problema.

Taca de sang

Una de les taques més complicades d’eliminar són les de sang. Però que sigui difícil no vol dir que sigui impossible, així que també tenim un senzill truc per eliminar-les sense problema. Posa un rajolí d’aigua oxigenada a la zona de la taca i deixa que faci efecte durant mitja hora, després renta-la amb normalitat a la rentadora i la taca haurà desaparegut.

SUAVITZANT DIY

Si estàs fart de que els suavitzants de supermercat facin malbé les teves peces, pots provar d’afegir entre ¼ i 1 tassa de vinagre blanc al compartiment destinat al suavitzant. Això si, mai barregis el vinagre amb lleixiu perquè és perillós.

SIEMPRE DEL REVÉS

Si no vols que la teva roba s’espatlli amb la rentadora, renta-la sempre, sempre, sempre del revés. 🙂

 

Ara ja saps els nostres trucs per mantenir les nostres peces Massana tant perfectes com el primer dia.

Quins son els teus?

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta