Consells, Viatges

Desconnexió exprés

5 Plans de cap de setmana per trencar amb la rutina

I sense saber molt bé com, ja estem a Desembre. Arriba el fred, el Nadal, les compre a última hora, les reunions familiars, les nadales i anem acabant un any més de les nostres vides… Estàs preparat?

Si la resposta és no, i vols superar amb escreix aquest mes, el millor és organitzar un cap de setmana de desconnexió per agafar forces, posar-li bona cara al hivern i crear algun record més. Et proposem 5 plans diferents per que planifiquis un finde 10 amb els que més estimes:
Reuneix-te amb el teu jo més aventurer
Organitza un cap de setmana ple d’adrenalina. Atreveix-te amb algun esport de risc com el barranquisme, ves a esquiar, fes el mico en algun parc d’aventures entre els arbres, calça’t unes bones botes i fes alguna travessa o bé prepara una gimcana al més pur estil Spartan Race.
foto1
Escolta el crit de la natura
Si ets dels que el tema de desconnectar se l’agafa al peu de la lletra, aquesta és un pla pesat per a tu. Fes les maletes i ves a un refugi, una casa rural o un bungalow perdut per la muntanya sense internet ni Tv. Només tu i les persones que escullis. Gaudeix de la seva companyia, d’unes bones vistes i d’una mica de pau i tranquil·litat.
foto2
Converteix casa teva en un refugi d’allò més acollidor
Tens nens a casa i no et ve de gust fer maletes per a tots? Tranquil, fes el teu cap de setmana especial sense sortir de casa. Organitza 2 dies d’activitats en família, bon menjar i nits de pel·lícules en pijama.
pijamas massana
Descobreix una nova ciutat
Si ets curiós per naturalesa, la teva millor manera de trencar amb la rutina és sortir a explorar. Vés a una ciutat a la que mai hagis estat i deixa’t perdre pels seus carrers. Ja sigui a prop de casa o ben lluny de ben segur que tornaràs a casa content i amb mil i una fotos d’allò més boniques.
foto4
Keep calm and drink wine
Diuen que el millor vi és el que comença i acaba amb un bon somriure. Si et ve de gust pasar uns dies plens de bons moments amb els amics, visita algun vinyer o bodega i gaudeix de les seves visites guiades entre copa i copa.
foto5
Amb quin pla et quedes? Aprofita el que et queda del 2015 i gaudeix d’un cap de setmana ben especial!
Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta