massana style
Col·leccions

Amb personalitat i a la última

Així és la nova col·lecció homewear i outwear per a ella

 

Sembla que el fred ja s’ha instal·lat definitivament i toca pensar, un any més, els nous modelets per aquest hivern. Si ets de les que vol anar actual però no seguir les tendències al 100% i donar als teus looks més personalitat, de ben segur que la nostra nova col·lecció per la dona et robarà el cor.

 

FOTO1 2

 

OUTWEAR A.W ’15

Còmode és el nou elegant

El Street Style que proposa Massana per aquesta temporada ve amb colors clàssics: gris, negre, beix, blaus i marsala. Colors elegants, atemporals i combinables entre ells. Podràs trobar jerseis, vestits i samarretes amb estampats diversos: ratlles, geomètrics, detalls d’encaix, flors hivernals i fashion illustrations con toques de color. Per les que volen arriscar una mica més també trobaràs peces amb teixits encoixinats i estampats jacquard, dues de les tendències més In de l’hivern.

FOTO2 2

HOMEWEAR A.W ’15

El plaer d’estar per casa

 

Pijames, bates i camisoles que no et voldràs treure! Grisos, negre, blaus, vermell i granat omplen la nostra col·lecció Homewear de somnis i noves aventures. Com a novetats, Massana proposa el sportjama, un conjunt homewear 2 en un que et servirà per dormir o estar per casa y també per sortir al carrer amb un look sport d’allò més actual. Per aquesta nova temporada portem estampats a cuadrets, hivernal, piquets, ratlles, geomètrics, floretes, cors, estrelletes, estampats mosaic, animalons i teixits encoixinats.

Aprofita i fes les teves compres a la nostra botiga online abans de quedar-te sense la teva peça preferida!

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta