Col·lecció Dona Primavera / Estiu 2015 Homewear, Col·leccions, Consells, Massana, Moda

1 vestit, 3 looks

Anem a jugar! Què et sembla escollir una peça i combinar-ho amb diferents complements per convertir-la amb diferents estils? Amb un mateix vestit, crear un look formal per un dia d’oficina, i amb el canvi de tan sols alguns complements, crear un look bohemi, o informal, o un look de guingueta i mojito.

Comencem!

Escollim aquest vestit, un vestit de gasa amb tons ataronjats i un escot de pic asimètric. Sense mànigues, fresquet i amb molta personalitat.

 

Comencem doncs.

Un blazer amb tonalitat beix, bolso del mateix to, i per últim, unes sandàlies o ballarines. Perfecte per anar a treballar! Uns complements elegants, senzills i de la mateixa tonalitat, que aporten un look formal, perfecte per un dia d’oficina, o per liderar una reunió de treball.

Però si aquell mateix dia, aprofitem per anar a prendre quelcom amb els amics, podem realitzar quatre canvis, literals, i crear un look totalment informal.

Anem a fer-ho!

Jaqueta texana, canvi de bolso, i botins. Amb aquests complements aconseguirem un look boho/chic perfecte per una tarda d’amigues. Mateix vestit, diferents complements.

I per últim, anem a prendre un mojito! Guingueta, sol, platja, però sense perdre l’estil. Així doncs, unes sandàlies i un barret seran els nostres complements ideals.

Final del joc!

I tu, amb quins complements combinaries les peces de Massana?

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta