Pijama d'home Massana
Tendencias Verano 2014

Tendències Estiu 2014 Tendencias Verano 2014

Una temporada més, presentem les tendències de les noves col·leccions per donar a conèixer les novetats en colorits, textures estampats, etc. Com ja sabeu, no es gens fàcil condensar totes les col·leccions de Massana en un sol post, per tant, ho anirem fent pas a pas, per poder-vos mostrar totes les línees amb molta cura, tal i com es mereix cada una d’elles.  PIJAMES D’ HOME En la línea d’home seguim apostant per la comoditat i la qualitat, amb teixits i cotons barrejats amb fils nous al mercat, per els que els hi agrada la naturalitat en la moda, ja que el descans no està renyit amb el bon gust. En aquests pijames predomines els llistats i estampats geomètrics, samarretes llises amb pantalons de roba estampats de quadrets, que ens donen frescor i comoditat. Pijama d'home Massana Presentem un look  juvenil amb estampats originals, inspirats en les tendències de gràfics més actuals, combinats amb llisos i fons de fantasia.  Els pijames sense estampació s’adapten també a les tendències actuals amb detalls a les tapetes, butxaques i tires del coll en teixits combinats, donant-los un toc de color. Pijama D'home Massana Els colors que proposem per aquest estiu en tendència son les gammes de blaus, que van des de el tinta, passant per el nit fins arribar al turquesa. Colors més càlids com taronges mitjos  fins els vermells més vius. Grocs i verd gespa com a colors de més novetat. No oblidem el tons més neutres com grisos i negres per contrastar amb els gràfics. Pijama D'home Massana Pijames Massana per a tots els gustos, curts i llargs, viscoses i cotons. En definitiva, una ample gamma que composa una extensa i variada col·lecció. Esperem que t’ agradi i que ens deixis la teva opinió.  I si vols pots compartir-ho amb els teus amics. Pots seguir-nos al Facebook o al Twitter per conèixer totes les novetats.

Una temporada más, presentamos las tendencias de las nuevas colecciones para dar a conocer las novedades en coloridos, texturas, estampados etc. Como sabéis no es tarea fácil condensar todas las colecciones de Massana, en un solo post,  por lo que  iremos paso a paso para poder mostrar todas las líneas con un mimo y esmero especial, como se merecen cada una de ellas.    PIJAMAS DE HOMBRE En la línea de hombre seguimos apostando por la comodidad y la calidad, con tejidos y algodones con mezclas de hilos nuevos en el mercado, para los que les gusta la naturalidad en la moda, porque el relax y el confort no están reñidos con el buen gusto. En estos pijamas predominan los listados  y estampados geométricos, o camisetas lisas con pantalones de tela estampados a cuadros, que nos dan frescura y comodidad. Pijama Hombre Massana Presentamos un look juvenil con estampados originales, inspirados en las tendencias de gráficos más actuales, combinados con lisos y fondos de fantasía. Los pijamas sin estampación se adaptan también a las tendencias actuales con detalles en tapetas, bolsillos con tiras en tejido combinado, dándole un toque de color. Pijama Hombre Massana Los colores que proponemos para este verano en tendencia son gamas de azules  que van desde los tintas, pasando por el noche,  hasta el turquesa. Colores más cálidos como naranjas medios, hasta llegar a los rojos más vivos. Amarillos y verde césped como colores de más novedad. No olvidamos los colores más neutros como grises y negros para contrastar con los gráficos.

Pijama Hombre Massana

Pijamas Massana para todos los gustos, cortos y largos, viscosas y algodones, en definitiva, una amplia gama que compone una colección extensa y variada. Esperamos que te gusten y nos dejes tu opinión. Y si quieres puedes compartirlo con tus amigos. Puedes seguirnos en Facebook y Twitter para conocer todas las novedades.

Post anterior Siguiente Post

También Podría Gustarte

No hay comentarios

Deja una Respuesta