Sobre nosotros, Tienda Online, Web corporativa

MASSANA CELEBRA EL SEU SEGON ANIVERSARI ONLINEMASSANA CELEBRA SU SEGUNDO ANIVERSARIO ONLINE

  MASSANA CELEBRA EL SEU SEGON ANIVERSARI ONLINE

Per fi ha arribat aquest dia. El nostre segon aniversari on-line!

Portem dos anys compartint amb vosaltres els nostres productes, les notícies i les nostres il·lusions, que dia rere dia creixen gràcies a tu i a totes les persones que hi ha darrera la nostra feina.

Aquests dos anys han estat plens d’alegries en veure que la nostra pàgina ha anat augmentant la seva popularitat; ens heu ajudat a invertir les vostres opinions i gustos en el nostre treball, i gràcies a això la nostra botiga on-line ha crescut i segueix creixent.

Què és el que més us agrada, el que necessiteu, el que us interessa… Això és el que  ens importa, vosaltres i les vostres peticions. Hem pogut conèixer-vos i apropar-nos a vosaltres, sigueu de on sigueu, lluny o a prop; i fer que pugueu aprofitar-vos d’aquest gran misteri que és l’internet per veure’ns sense mirades i escoltar-vos sense veu.

És per aquest motiu pel que volem agrair-vos la vostra fidelitat i companyia en el nostre camí i, per fer que continueu estant ens els nostres passos i  que continuem caminant junts. Volem premiar-vos. Sí, sí, ho heu llegit bé! Aquesta temporada, pel sol fet d’estar registrats a la nostra pàgina web o botiga on-line, TENIU ELS PORTS GRATUÏTS de les vostres compres de la campanya d’Estiu fins el 31 de Maig. Perquè us ho mereixeu, i perquè sense vosaltres no seguiríem aquest camí.

I si tu encara no ets client o no has provat els nostres productes, no t’hi amoïnis, registra’t ara a la nostre pàgina i podràs fer-ho sense cap cost.

http://botiga.massana.es/customer/account/create/?___store=botiga

Gaudeix  d’aquesta oferta, uneix-te si encara no ho has fet i fes que els teus amics també se’n puguin aprofitar. Ajudeu-nos a seguir endavant!

Moltes gràcies per tot el vostre recolzament.

Una forta abraçada.

Por fin ha llegado este día. ¡Nuestro segundo aniversario online!

Dos años compartiendo con vosotros, nuestros productos, nuestras noticias, y nuestras ilusiones que día tras día van creciendo gracias a ti y a todas las que están detrás de nuestro trabajo.

Dos años llenos de alegrías viendo como nuestra página ha ido aumentando su popularidad; nos habéis ayudado invirtiendo vuestras opiniones y gustos en nuestro trabajo, y gracias a ello  nuestra tienda on-line sigue creciendo.

Qué es lo que más os gusta, lo que necesitáis o bien lo que os interesa….Esto es lo que más nos importa, vosotros y vuestras opiniones. Hemos podido conoceros y aproximarnos a vosotros, seáis de donde seáis, lejos o cerca, y hacer que podamos aprovechar este avance de Internet para vernos sin mirarnos y oírnos sin hablarnos.

Es por este motivo por el que os queremos agradecer vuestra fidelidad y compañía en nuestro camino y por hacer que podáis seguir en nuestros pasos haciendo que caminemos juntos. Queremos premiaros. Sí, sí, ¡lo habéis leído bien! Esta temporada, por el mero hecho de estar registrados en nuestra página web o tienda on-line, tenéis LOS PORTES GRATUITOS de vuestras compras  de NUEVA TEMPORADA de verano hasta el 31 de Mayo de 2014. Porque os lo merecéis, y porque sin vosotros no seguiríamos en este camino.

Y si aún no eres cliente o no has probado nuestros productos, no te apures, regístrate ahora en nuestra página y podrás hacer tus pedidos sin coste alguno. REGÍSTRATE AQUÍ.

Disfruta de esta oferta, únete a nosotros si todavía no lo has hecho y ayuda a tus amigos para que también se aprovechen!

¡Ayúdanos a seguir adelante en nuestro camino!

Muchas gracias por todo vuestro apoyo.

Un cordial saludo

Post anterior Siguiente Post

También Podría Gustarte

5 Comentarios

 • Responder dilec zeiadin 6 abril, 2014 en 8:50

  Me gustan las pijamas gue teneis

  • Responder Massana 7 abril, 2014 en 17:01

   Muchas gracias Dilec por tu comentario. Un saludo.

 • Responder dilec zeiadin 6 abril, 2014 en 8:51

  Estais los mejores

 • Responder Assumpta Valls batlle 26 junio, 2014 en 10:41

  m’encanta els seus vestits playeros. cada any m en compro.

  • Responder Massana 26 junio, 2014 en 11:19

   Moltes gràcies Assumpta per el comentari. Es un plaer tenir-te entre nosaltres. Salutacions Cordials.

  Deja una Respuesta