Sobre nosotros

CONEIX-NOS MÉS!¡CONÓCENOS MÁS!

DISSENY MASSANA

Sabeu tot el treball que hi ha darrere d’una col·lecció de pijames?

Volem explicar-vos com és tot el procés de fabricació d’un pijama, i per això us hem preparat uns vídeos perquè pugueu anar coneixent millor la nostra empresa, qui som i com treballem, ja que darrere de cada peça hi ha un llarg treball de tot l’equip de Massana, per intentar donar a cada col·lecció un toc personal, fruit de tot un procés creatiu, que passa a ser un valor afegit de l’empresa Massana.

En primer lloc, hi ha el departament de disseny, D’on parteix tota la inspiració i tot el treball creatiu, perquè cada peça sigui única i formi un tot dins de la col · lecció. Elecció de colors, teixits, teles, etc. Un procés que comporta no només tenir una inspiració, si no a més, convertir-la en una peça exclusivament pensada per a tots vosaltres.

Part del treball, la imaginació i la creativitat queda plasmada en aquest vídeo que esperem que us agradi ….

DISEÑO MASSANA

¿Sabéis todo el trabajo que hay detrás de una colección de pijamas?

Queremos explicaros como es todo el proceso de fabricación de un pijama, y os hemos preparado unos vídeos para que podáis ir conociendo mejor nuestra empresa, quienes somos y como trabajamos, ya que detrás de cada prenda hay un largo trabajo de todo el equipo de Massana, para intentar dar a cada colección un toque personal, fruto de todo un proceso creativo, que pasa a ser un valor añadido de la empresa Massana.

En primer lugar, está el departamento de diseño, de donde parte toda la inspiración y todo el trabajo creativo, para que cada prenda sea única y forme un todo dentro de la colección. Elección de colores, tejidos, telas, etc. Un proceso que conlleva no solo tener una inspiración, si no además,  convertirla en una prenda exclusivamente pensada para todos vosotros.

Parte del trabajo, la imaginación y la creatividad queda plasmada en este video que esperamos que os guste….

Post anterior Siguiente Post

También Podría Gustarte

No hay comentarios

Deja una Respuesta