Moda outwear mujer
Colección Otoño Invierno 2012-2013

TENDÈNCIES TEMPORADA TARDOR HIVERN 2012-2013TENDENCIAS TEMPORADA OTOÑO INVIERNO 2012-2013

OUTWEAR

DONA

Per aquesta temporada Tardor-Hivern 2012-2013 Massana presenta una col·lecció basada en els colors de la terra. Marrons, ocres crus, beix etc. Colors que aplicats a teixits molt suaus al tacte fan que ens sentim envoltats d’una gran calidesa i serenitat.

Moda outwear mujer

Llanes en jerseis i vestits, viscosa i cotons en samarretes i bruses, seran els imprescindibles de la temporada per poder vestir segons cada ocasió.

Moda outwear mujer

Per a un look més esportiu, els colls grans en suaus llanes, fins i tot la doble peça, es converteixen en bàsics per acompanyar qualsevol jean.

Els vestits amb estampats vintage, amb dibuixos geomètrics, ratlles combinades en colors finalitzen un outfit més elegant per vestir amb l’esport més actual.

moda outwear mujer

HOME

Per a ells la tendència és un look desenfadat, amb jerseis amb colls alts, oberts amb cremallera, principalment amb el gris com a protagonista, en totes les seves gammes, regnaran per sobre de qualsevol altre estil.

moda hombre

Les samarretes amb cotons deslavats, estampats fotogràfics, i brodats donen un toc casual i juvenil a una col·lecció pensada per a la comoditat del dia a dia.

Moda hombre

OUTWEAR

MUJER

Para esta temporada Otoño-Invierno 2012-2013 Massana presenta una colección basada en los colores de la tierra. Marrones, ocres crudos, beige etc. Colores que aplicados a tejidos muy suaves al tacto hacen que nos sintamos envueltos de una gran calidez y serenidad.

Moda outwear mujer

Lanas en jerséis  y vestidos, viscosa y algodones en camisetas y blusas, serán los imprescindibles de la temporada  para poder vestirlos según cada ocasión.

Moda outwear mujer

Para un look más deportivo, los cuellos grandes en suaves lanas, incluso la doble prenda, se convierten en básicos para acompañar cualquier jean.

Los vestidos con estampados vintage, con dibujos geométricos,  rayas combinadas en colores finalizan un outfit más elegante para vestir con el sport más actual.

moda outwear mujer

HOMBRE

Para ellos la tendencia es un look desenfadado, con jerséis  en cuellos vueltos, abiertos con cremallera, principalmente con el gris como protagonista, en todas sus gamas, reinarán por encima de cualquier otro estilo.

moda hombre

Las camisetas con algodones deslavados, estampados fotográficos, y bordados dan un toque casual  y juvenil  a una colección pensada para la comodidad del día a día.

Moda hombre

Post anterior Siguiente Post

También Podría Gustarte

No hay comentarios

Deja una Respuesta