Consells, Massana

Zzzzzzz: 7 Trucs per dormir profundament

Dormir no sempre és tasca fàcil. Portem un ritme de vida molt agitat durant el dia, i quan cau la nit seguim estressats. Relaxar-se sembla missió impossible, acabem dormint poques hores i no tenim temps ni de somiar.

A Massana creiem fermament que dormir bé pot ser la clau de l’èxit

 

 

 

i per això et volem donar uns petits consells per dormir profundament cada nit, perquè en aquesta vida et mereixes triomfar!

  1. Banya’t abans d’anar a dormir. D’aquesta manera ajudaràs al teu cos a conciliar la son més ràpidament, et relaxaràs i aconseguiràs alliberar l’estrès acumulat durant el dia.
  2. Menja alguna cosa lleugera per sopar. És important no afartar-se per la nit i sopar unes dues hores abans d’anar a dormir. D’aquesta manera no et sentiràs tant pesat i t’adormiràs amb més facilitat.
  3. El llit és només per dormir. Evita treballar al llit i fes que la teva habitació sigui només un espai de relax i desconnexió. Així podràs dormir millor.
  4. Llegeix o escolta quelcom relaxant o espiritual. Intenta no fer, veure o escoltar allò que et pugui provocar tensió o suspens.
  5. Escull el pijama adequat. Tot i que costi creure, és molt important estar a gust amb la roba que portes a l’hora de dormir. Escull un pijama amb un teixit agradable, que no et doni massa calor, que tingui uns dibuixets que t’agradin i que sigui d’allò més còmode. Fes un cop d’ull a la nostra botiga online, de ben segur que hi ha algun pijama esperant-te.
  6. Vés a dormir aviat. Diuen que entre les 11pm i la 1am és quan el cos recarrega energies. Si no has anat a dormir entre aquest període de temps segurament t’aixequis cansat al matí següent.
  7. Crea’t una rutina de descans. Busca alguna cosa que et relaxi i repeteix-ho cada dia abans d’anar al llit. Seguir que et funciona!

Posa en pràctica aquests consells i tornar a somiar com un nadó! #happysleeping

 

 

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta