Romero Britto
Col·lecció Tardor Hivern 2012-2013

WHO IS ROMERO BRITTO?WHO IS ROMERO BRITTO?

Romero Britto és un pintor i escultor Brasiler nascut l’any 1963, és reconegut arreu del món per el seu treball. La seva obra combina elements del cubisme, l’art pop i la pintura de grafit.

Va néixer en una humil família nombrosa de Recife (Brasil). Romero Britto ja va destacar seu talent, quan amb l’edat de 8 anys va començar a pintar sobre cartrons o papers de llibretes. De tal manera, que als 14 anys va realitzar la seva primera exposició pública i va vendre el seu primer quadre.

Durant la seva joventut va viatjar per tot Europa, realitzant exposicions a les galeries de més renom del moment, sent Miami al final, el seu lloc de residència, exposant la seva obra en Mayfer shops durant 6 anys. Allà va ser on Michael Rous, president de Absolut Vodka el va convidar a pintar per a la seva campanya publicitària mundial del Vodka, llançant-lo a la fama amb les seves pintures.

Absolut Vodka BRITTO

Ha treballat també per grans firmes publicitàries com Grand Marnier, Pepsi Coca Cola, Disney etc.

Ara viu als Estats Units i s’ha convertit en el retratista dels famosos, realitzant retrats per a molts d’ells.

Romero Britto

Retrato BRITTO

L’obra de Romero Britto compta amb un espai permanent a Espanya, a la sala Pop Gallery 11, que en exclusiva mostrarà a partir d’ara les obres en les quals aquest creador fusiona el pop, el cubisme i el grafit.

Pop Gallery 11 és un espai d’intercanvi entre artistes estrangers i locals, i el gran públic. Els visitants poden confrontar les seves obres i gaudir en un mateix lloc d’artistes consagrats i emergents.

A la sala es poden trobar obres d’art originals, pintures, escultures, impressions úniques i en sèrie que conviuen amb i objectes quotidians, de preus assequibles.

ROMERO BRITTO & MASSANA

BRITTO FACEBOOK

Quina relació tenen Romero Britto i Massana? Massana ha obtingut la llicència per fabricar i distribuir per Europa els dibuixos coloristes d’aquest famós pintor en els seus pijames. Aposta que, a tot l’equip de Massana fa molta il·lusió, ja que la seva obra, com va dir el periodista Javier de las Muelas en el seu reportatge del suplement de La Vanguardia, “és un raig de sol que travessa la boira i il·lumina amb un somriure “. La passió que té Romero Britto per la vida, queda reflectida en les seves pintures i …..

pijama mujer BRITTO

La passió que té tot l’equip de Massana en el seu treball, queda reflectida en els seus dissenys. Esperem poder transmetre aquest raig de sol a tots i cadascun de vosaltres.

Romero Britto es un pintor y escultor Brasileño nacido en el año 1963, cuyo trabajo es reconocido en todo el mundo. Su obra combina elementos del cubismo, el arte pop y la pintura de graffiti.

Nació en el seno de una humilde familia numerosa de Recife (Brasil). Romero Britto ya destacó su talento, cuando con la edad de 8 años empezó a pintar sobre cartones o papeles de libretas. De tal modo, que a los 14 años realizó su primera exposición pública y vendió su primer cuadro. Durante su juventud viajó por toda Europa, realizando exposiciones en las galerías más renombradas del momento, siendo Miami al final, su lugar de residencia exponiendo su obra en Mayfer shops durante 6 años. Allí fue donde Michael Rous, presidente de Absolut Vodka lo invitó a pintar para su campaña publicitaria mundial del Vodka, lanzándolo a la fama con sus pinturas.

Absolut Vodka BRITTO

Ha trabajado también para grandes firmas publicitarias como Grand Marnier, Pepsi cola, Disney etc. Ahora vive en Estados Unidos y se ha convertido en el retratista de los famosos, realizando retratos para muchos de ellos.

Romero BRITTO

Retrato BRITTO

La obra de Romero Britto cuenta con un espacio permanente en España, en la sala Pop Gallery 11, que en exclusiva mostrará a partir de ahora las obras en las que este creador fusiona el pop, el cubismo y el grafiti. Pop Gallery 11 es un espacio de intercambio entre artistas extranjeros y locales, y el gran público. Los visitantes pueden confrontar sus obras y disfrutar en un mismo lugar de artistas consagrados y emergentes. En la sala se pueden encontrar obras de arte originales, pinturas, esculturas, impresiones únicas y en serie que conviven con y objetos cotidianos, de precios asequibles.

ROMERO BRITTO & MASSANA

BRITTO FACEBOOK

Que relación tienen Romero Britto y Massana?

Massana ha obtenido la licencia para fabricar y distribuir por Europa  los dibujos coloristas de este famoso pintor en sus pijamas. Apuesta que, a todo el equipo de Massana hace mucha ilusión, ya que su obra, como dijo el periodista Javier de las Muelas en su reportaje del suplemento de La Vanguardia,”es un rayo de sol que atraviesa la bruma e ilumina con una sonrisa”.

La pasión que tiene Romero Britto por la vida, queda reflejada en sus pinturas y…..

pijama mujer BRITTO

La pasión que tiene todo el equipo de Massana en su trabajo, queda reflejada en sus diseños. Esperamos poder transmitiros este rayo de sol a todos y cada uno de vosotros.

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta