Pijama Dona
Col·lecció Estiu 2014, Tendències Estiu 2014

Tendències Estiu 2014 (II)Tendencias Verano 2014 (II)

Pijames Dona Pijama Dona Per aquesta temporada d’estiu hem preparat una col·lecció fresca i dinàmica per a una dona actual i moderna, una dona a la qual li agrada anar còmoda quan està a casa sense perdre ni una mica de feminitat. Pijama Dona El teixits utilitzats son naturals com el cotó o la viscosa, que formen gran part dels models de la col·lecció. Altres vegades estan combinats amb modal o polièster. Combinacions suaus i fresques que junt amb els estampats florals, combinacions de ratlles o estampats fotogràfics, ens mostren dissenys juvenils, dins de l’estil que ens caracteritza. Pijama Dona En l’apartat de colors, apostem per els tons pastel, que van des de el blau o rosa,  fins els verd aigua que ens proporcionen la calma a cada moment. També treballem amb colors més vius com vermells, taronges, o blanc i negres que ens aporten alegria i vitalitat. Pijama Dona En resum, podem dir que es una col·lecció alegre, dinàmica, funcional i variada, per poder escollir el pijama Massana que encaixi millor amb la teva manera de ser. Coneixes la nostre col·lecció de pijames? Què en penses? T’agrada? La teva opinió es molt important per nosaltres ¡!

Pijamas Mujer Pijama Mujer

Para esta temporada de verano hemos preparado una colección fresca y dinámica para una mujer actual y moderna, una mujer a la que le gusta estar cómoda cuando esta en casa sin perder un ápice de feminidad.

Pijama Mujer Los tejidos utilizados son naturales como el algodón o la viscosa, que forman gran parte de los modelos de la colección. Otras veces son combinados con modal o poliéster. Combinaciones suaves y frescas que unidas a los estampados de flores,  combinaciones de rayas, o estampados fotográficos, nos muestran diseños juveniles, dentro del estilo que nos caracteriza. Pijama Mujer En cuanto a colores, apostamos por los pasteles desde el azul o rosa hasta los verdes agua que nos proporcionan la dulzura en cada modelo.  También colores más vivos como rojos o naranjas, que nos aportan alegría y vitalidad. Pijama Mijer En resumen, una colección alegre, dinámica, funcional y variada  para que puedas escoger el pijama Massana que más acorde vaya con tu personalidad Conoces nuestra colección de pijamas? Qué te parece? Te gusta? Tu opinión es muy importante para nosotros. Puedes seguirnos en Facebook y Twitter: @massana_  para conocer todas las novedades.

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta