Col.lecció Tardor Hivern 2017-2018, Col·leccions, Consells, Curiositats

Com fer unes bones rebaixes?

Sí, oficialment han arribat les rebaixes d’hivern! Quina millor manera d’iniciar aquest 2018! Tota la nostra web es troba al 30% de descompte, i és el moment per ser coherent i racional i fer un bon ús de les rebaixes.

Avui, us donarem uns tips de com fer una bona compra durant les rebaixes.

  • Primer de tot, el tip que més us agradarà. El capritx. Marqueu exclusivament un capritx. Una peça que des de fa temps us agrada. I aquest capritx ens pujarà l’autoestima i ens farà sentir bé. Sempre amb control, però perquè no?
  • Fondos d’armari o clàssics. No et deixis portar per les tendències en excés, i aposta per peces immortals. És el moment per comprar aquelles peces que temporada rere temporada són útils i combinables. És el moment de fer-se d’elles en el millor preu! Com per exemple un jersei neutre, una bata còmode per estar per casa, o un pantaló negre, etc.
  • No dubtis. En aquestes dates has de tenir la llista de peces molt clares, i no deixar espai per la indecisió. És probable que en unes hores desaparegui per sempre.
  • Marca’t un pressupost. La millor forma de portar un control de gasto, és sense cap mena de dubte posant límits. Fes comptes i aposta per allò que vulguis o necessitis de veritat.

 

I per últim, tingues cura on realitzes les compres. Per exemple a Massana tens un servei postvenda molt directe, per poder realitzar amb tota comoditat i tranquil·litat qualsevol canvi o devolució que necessitis.

Ara, ja estàs preparat per tenir unes rebaixes d’allò més exitoses. A gaudir!

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta