Col·leccions, Consells, Curiositats, MASSANA NEWS, Moda

Benvingut estiu, benvingudes rebaixes!

Rebaixes, quines ganes et teníem! I és que aquest any ens ha costat apropar-nos a l’estiu, semblava que no arribaria mai.

Però aquí tenim, l’estiu, el sol, la calor, les tardes de platja, i amb tot, les rebaixes!

I és que, com sempre us direm, les rebaixes és el moment ideal per comprar tot allò que tens entre ull i ull, i encara no has comprat. 

Aquell vestit ideal a les tardes d’estiu, a les nits de guingueta.

Aquest vestit és ideal. És un tot terreny. Amb sandàlies planes i un bolset, per tardes de passeig. Amb un bon taló i una americana, per aquestes nits de sopars romàntics. I per les més atrevides, amb unes esportives negres, i així aconseguir un look més trencador.

 

Més i millor. A què us enamora? Una pamela i un biquini, i directa a un dinar a la guingueta. Texà i botes, i tindràs un look d’allò més bohemi. I aquelles cunyes amb un bon taló per aconseguir un look més arreglat. Tu decideixes quin estil li vols donar.

Però les rebaixes també són perfectes per fer-te amb el màxim de bàsics possibles. Aquelles camisetes, pijames, pantalons que saps que encara que passi el temps, sempre li treuràs partit.

Aquest pijama és ideal. Còmode i fresquet i molt femení. Un bon pijama és una bona inversió. I és que al final un té la necessitat de descansar el millor possible, però també és molt útil poder estar per casa ‘amb una bona imatge’ Mai se sap. El veí? El pizzer? Tu sempre perfecte!

Ah! I aquesta idea t’encantarà. Mama i princesa. Papa i príncep. Iguals! Entra a la web i mira tots els pijames que tenim iguals per peques i adults.

Així doncs, us esperem a www.massana.es

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta