Camiseta señora E125214
Botiga online, Col·lecció Primavera Estiu 2012, Sobre nosaltres

NOVA TEMPORADA PRIMAVERA ESTIU 2012 (II)NUEVA TEMPORADA PRIMAVERA VERANO 2012 (II)

Activewear: Teixits frescos, colors suaus. Presentem uns teixits frescos amb colors pastissos, més suaus i afavoridors, destacant el rosa que ve amb força aquesta primavera. Una línia de bàsics en cotó i viscosa, per a qualsevol ocasió són les peces ideals com a fons d’armari, que podem complementar amb tota la línia de samarretes combinades en ratlles marineres amb divertits estampats fotogràfics.

Camiseta señora E125214

Els Vestits La línia de vestits de Massana ve amb frescos cotons, i vaporosos tuls, amb estampats florals que es fusionen amb els colors de la primavera. Viscoses amb llistats mariners, els estampats de mocadors que segueixen amb força aquesta primavera, i l’elegància del blanc i negre, presents en els vestits més cool.

Vestiso señora E127253

Moda Home Per a ells una àmplia col·lecció de polos i samarretes amb teixits 100% cotó per suportar les altes temperatures estiuenques. Combinacions de llistats mariners, llisos amb brodats, seguint amb les gammes de colors més suaus, però amb notes de colors més atrevits com roses o morats en alguns models.

Polo hombre E125301

En les samarretes els colors són més intensos, grocs, taronges vermells, amb diferents gràfics estampats, que combinades amb texans queden especialment juvenils i elegants.

Activewear: Tejidos frescos, colores suaves.

Presentamos unos tejidos frescos con colores pastel, más suaves y favorecedores, destacando el rosa que viene con fuerza esta primavera.

Una línea de básicos en algodón y viscosa, para cualquier ocasión son las prendas ideales como fondo de armario, que podemos complementar con toda la línea de camisetas de mujer combinadas en rayas marineras con divertidos estampados fotográficos.

Camiseta señora E125214

Los Vestidos

La línea de vestidos de Massana viene con frescos algodones, y vaporosos tules, con estampados florales que se fusionan con los colores de  la primavera.  Viscosas con listados  marineros,  los estampados de pañuelos que siguen con fuerza esta primavera, y la elegancia del blanco y negro, presentes  en los vestidos más cool.

Vestiso señora E127253

Moda Hombre

Para ellos una amplia colección de polos de hombre y camisetas con tejidos 100% algodón para soportar las altas temperaturas veraniegas.

Combinaciones de listados marineros, lisos con bordados, siguiendo con las gamas de colores más suaves, pero con notas de colores más atrevidos como rosas o morados en algunos modelos.

Polo hombre E125301

En las camisetas los colores son más intensos, amarillos, naranjas rojos, con diferentes gráficos estampados, que combinadas con vaqueros quedan especialmente juveniles y elegantes.

Danos tu opinión, que look es el que más te gusta???

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta