Col.lecció Primavera Estiu 2019, Col·leccions, Massana, MASSANA NEWS

NOVA COL.LECCIÓ PRIMAVERA ESTIU

Encara no coneixes la nova col.lecció primavera estiu de Massana? Et juren que t’enamorarà! Les nostres dissenyadores s’han superat un any més per sorprendre. Més colors, més teixits, més estampats i més moda.

Comencem per la col·lecció homewear de dona. Femenina, elegant i sobretot còmode. Som-hi! 

Col·lecció homewear 

  • Sensualitat

Aquest any t’enamoraràs dels nostres llencers. Sense cap mena de dubte és un must de tota dona. Teixit fresc i molt còmode en contacte amb la pell. I per no parlar de la delicadesa dels bordats que acompanyen tota la col·lecció de llencers. Per totes. Vermells intensos, marins elegants i colors més romàntics. Ets capaç de decidir-te per un?

  • Comoditat

Sense cap dubte un dels nostres forts. El pijama de sempre, portat a l’última moda. Màniga curta, sense mànigues, més escotat o menys. Tu esculls el que millor et senti. I sempre, marca Massana, amb tots tipus d’estampats.

  • La novetat: mix and match 

Tu dissenyes el teu propi pijama. Pots escollir l’estampat del pantaló així com si el vols llarg, curt o pirata. I després, per la camiseta! Escull el color. Màniga llarga? Curta? Sense mànigues? Tu esculls el teu propi pijama. Juga amb colors i estampats que més t’agradin.

 

I ara anem per la col.lecció Street Style de la nova col.lecció primavera estiu! Més elegant, més atrevida que mai. Estampats boho, estampats amb molt de color i bàsics com la ratlla marinera. Troba els teus pantalons més afavoridors, i els bàsics més combinables de la nostra web.

Feliços de presentar la nostra nova col.lecció primavera estiu! I ganes de veure tots els vostres looks a les nostres xarxes socials amb el hashtag #massana

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta