Consells, Curiositats, Massana, Moda

I arriba el dia de la mare.

Les reines de casa. Les que transmeten pau, calma i ordre a la llar. La veritat, que encara que passin els anys, no hi ha res millor que una abraçada d’una mare. Cert? Tens un mal dia, i tan sols ho pot solucionar l’abraçada i la mirada de tranquil·litat d’una mare. En molts casos, no és necessari ni una paraula. Una carícia, una mirada, una palmadeta a l’esquena. El que sigui, però de la mama. El millor dels remeis. Beneïdes mares! Avui, perquè en breus és el seu dia, us donarem unes idees per sorprendre-les. Idees de regals perquè es sentin guapes. Ho mereixen. Sentir-se guapes i belles.

Aprofita ara el descompte del 15% pel dia de la mare!

– Per mares amb un estil casual.

Còmodes però sense perdre l’elegància. Són moltes les dones que segueixen aquesta filosofia, així doncs, us ensenyem les millors peces per a elles. Pantalons i samarretes bàsiques amb estampats i colors, és sempre la millor combinació i decisió.   dia mare dia de la mare regal mare regal dia mare

– Per mares amb un estil chic.

Per les més presumides. Faldilles, vestits i un bon taló. Presumides, amb estil i molt elegants. Els hi encantaran les nostres idees! vestit vestit mare vestit flors faldilla Des de Massana t’oferim mil i una opcions per fer-les somriure i que estiguin precioses. Que cap reina es quedi sense el seu detall!

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta