Consells, Massana

¡Diverteix-te amb la tornada a l’escola!

L’estiu s’acaba i toca tornar a l’escola amb una sensació estranya, barreja entre alegria per tornar a veure els amics, tristesa per deixar enrere un estiu molt divertit,  ple de noves experiències i a la vegada molta mandra per haver de tornar a la rutina de llevar-se aviat, fer deures i tenir poc temps per jugar.

En aquest post et donem alguns consell perquè la tornada a l’escola dels petits de casa sigui d’allò més divertida :

L’àlbum de l’estiu

Per anar acostumant al teu fill mica en mica al nou horari, pots preparar-li alguna activitat divertida i relaxada perquè vagi agafant l’hàbit de estar assegut. Fes-ho tu amb ells, escolliu les fotos que mes li agradin de l’estiu i munteu un àlbum de les vacances. Així no oblidarà lo be que s’ho ha passat i a més podrà ensenyar-lo als seus amics. 

Festa pre-tornada a l’escola

Organitza un berenar abans de la tornada amb algun dels deus amics. Així tindrà més ganes de tornar a l’escola i passar més temps amb ells. Prepara’ls-hi jocs, tallers, activitats divertides o munta una tarda al cinema. Això sí, que no hi faltin entrepans, begudes i alguna que altre xuixaria. ¡Segur que a tots els hi encanta la idea!.

Què esculli i decideixi

Deixa que decideixi la roba que vol posar-se el primer dia d’escola. Pots ajudar-lo si ho demana, però es millor que no li marquem massa normes el primer dia.

Horari DIY

Ajuda’l a ser creatiu. Perquè sigui conscient de quina serà la seva rutina, podeu crear un horari ple de colors fet per ell/ella per penjar-lo a la nevera. Només necessitaràs paper , colors i deixar volar la imaginació. Ah! i no t’oblidis d’escriure la seva estona diària de joc.

La llista

Involucra al teu fill en la compra del material escolar. Feu la llista junts i emporta-te’l a comprar perquè pugui escollir el que més li agradi.

Esmorzar sorpresa

Dóna-li una alegria a mig matí i sorprèn-lo amb algun detall a l’hora de l’esmorzar. Prepara-li el seu entrepà preferit, posa-li una xocolatina sorpresa a la motxilla, dóna-li el suc que més li agradi o escriu-li una nota desitjant-li un bon dia. ¿Segur que el/la faràs somriure!

El seu pijama preferit

Sobra tot, no t’oblidis de tenir preparat el pijama que més li agrada perquè quan torni  a casa estigui d’allò més còmod@.

Comparteix amb nosaltres  ¿Quina es el teu secret per fer més fàcil la tornada a l’escola?

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta