Consells, Massana

Courgetti al pesto

  A Massana som conscients que l’alimentació és una part molt important de les nostres vides. Tenir energia durant el dia i descansar bé a la nit depèn totalment del que mengem. És per això que avui volem compartir amb tots vosaltres una exquisida i saludable recepta de la Lala Kitchen que conquistarà tots els paladars.

Courguetti al pesto   Preparació:
1. Pela (opcional) els carbassons i fes els fideus, ja sigui amb l’espirali, amb un pelador de juliana o amb una mandolina i un ganivet.
2. Per fer la salsa de tomàquet només has d’introduir tots els ingredients dins la batedora i triturar una miqueta, lo just per que es trocegin i es barregin entre ells. Ajusta els sabors al teu gust i col·loca-ho en un colador per a que vagi deixant anar l’excés de líquid.
3. Per el pesto, posa tots els ingredients a una picadora i pica fins a obtenir la textura desitjada.
4. Barreja bé els spaguetti amb la salsa de tomàquet, que quedin ben impregnats i serveix el pesto per sobre.

 

  *NOTA: La salsa de tomàquet t’aguantarà perfecte un o dos dies a la nevera. Així que si tens poc temps per preparar els teus àpats, en pots fer més quantitat i repetir. Sobre tot la salsa. Un altre dia la podràs combinar amb olives negres o xampinyons marinats amb llimona i tamari (o salsa de soja).
I si t’ha agradat pots compartir-ho amb els teus amics 🙂
Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta