Col.lecció tardor hivern 2018-2019, Massana, MASSANA NEWS, Moda, pijama

COL.LECCIÓ TARDOR – HIVERN

 

I és que l’arribada de la tardor, costa. Toca acomiadar-se de la platja, de les nits de guinguetes, dels passejos sense rellotge… Així doncs, intentarem ajudar-vos a agafar la tardor-hivern de la millor manera. Us presentem la nova col·lecció tardor hivern!

Col·lecció tardor – hivern

Comencem pels pijames, camisons i bates.

I és que no existeix res més sensual que una camisa de dormir d’estil boyfriend. No creus? Combinat amb uns mitjons bel alts, queda molt femení. A més, és molt còmode!

Si ets més de pijames, aquí tens el pijama ideal. Calentet, colors típics de la tador i molt de tendència amb l’estampat de quadres.

Per estar per casa? Aquest pijama és ideal! Combinat amb la part de dalt tipus polar molt abrigada, amb uns leggings que s’ajusten perfectament a la figura. Necessites sortir un moment de casa? Amb aquest conjunt de la col·lecció tardor hivern, no tens problema.

 

Quant a la col·lecció de carrer, tenim els bàsics perfectes.

Com en el cas d’aquest jersei. Bicolor de tons hivernals, perfectament combinables amb tots els estils. Aconsegueix un look més elegant amb pantalons negres i camisa blanca. O un look més casual, amb uns jeans i sabates esportives.

 

 

Aquest hivern, intentar sortir dels colors més foscos com en el negre i el marró. I és que la tendència marca colors més vius i extravagants. Et donem una opció ideal amb aquest vestit; un color viu, elegant i molt estilós

 

Passa’t per la web i posa’t al dia amb les tendències que venen trepitjant fort aquesta tardor hivern.

Bàsics d’armari, peces exclusives i roba de casa molt còmode i estilosa.

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta